18 nyttige make-up tips til sommer type: farve rådgivning

Blond til brunt hår med aske shimmer, blå eller grøn øjenfarver og en kølig lys farve ... det er skønheden i en sommer type. Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston og Michelle Pfeiffer er de bedste til at præsentere sommer typen. Når det kommer til sminke er mottoet: "Mindre er mere". For at hjælpe dig med at understrege dine ansigtsfunktioner, følg vores nyttige tips.

Farver til sommer type

Sommer type farverAnbefales til sommertypen er de beige nuancer. Det er meget vigtigt, at du ikke vælger farver med en orange eller gullig farve, de skal være kølige og aldrig stærke. Vores tip er at vælge en farvepalet fra blødrosa til alle nuancer af blåt til grønt og lilla. Til sommeren er gråbrune også meget velegnede. Hvis du foretrækker farver fra det røde farveområde, skal du vælge rød eller citron gul, men ingen varme farver som orange.

Sommer type: hudfarve

Sommer type farver make-upLad os begynde med primer og ansigt make up. Ligegyldigt hvad der passer til sommertypen, er det mere vigtigt, at du vælger pulver og fundament for at matche din hudfarve. Beige eller roseton er bedst til dig. Pulveret skal være i en rosenrød tone, og hvis du bruger rouge, skal du afslutte med koldere røde, såsom claret eller hindbærrosa. Tror ikke, at den røde skal være varm. Men der er også røde der har den blålige tone. Vi anbefaler Perfect Match Make-up af L`Oreal.

Øjenskygge: Alle kølige farver er egnede

Sommer type make-up

Øjenskyggerne skal være i kølige farver igen. Hvis du har blå eller grønne øjne, skal du sørge for at understrege dem. Med en subtil make-up vil dine øjne blive uforglemmelige. Farverne skal have delikate eller kolde toner. Men du skal også harmonisere med din øjenfarve. Hvis du har blå øjne, skal du vælge røgblå til sprøjtning. De grønne øjne ser bedøvelse ud med sarte grønne toner. Men hvis du klæder dig i lilla outfits, kan du vaske dine øjne med lilla toner. Men ikke helt op til øjenbryn - det ser absolut ikke ud. Intet ønske om øjenskygge? Ingen bekymringer! En sommer type ser smukke kun med en subtil eyeline og rød læbestift. For at fuldføre dine øjne kommer selvfølgelig mascaraen. Klassisk er det i dyb sort. Sommertyperne har også råd til en blå mascara. Og til en aften make-up hvorfor ikke sølv? Hvis du allerede kender de matchende farver, kan du eksperimentere!

Elegant finish: læbestiftet

Sommertype DIY

Ikke kun øjenmake-up kan understrege dine øjne. Læbestiftet også! Men du er nødt til at vælge - enten alvorligt at underkaste læberne eller øjnene, ikke begge på samme tid. Det ser virkelig ikke godt ud, når du kombinerer en bordeaux læbestift med delikate blå øjenskygger. Læberne med stærk bær toner alle øjne til dig! Vær sand til sommertypen af ​​læbestift og brug coole farver igen. Som anbefalet køligt gammelt pink eller en lyserødt. For lidt mere glamour kan læbestiftet også være sølv.

Hvor skal man gå uden neglelak? 

Sommer type neglelak farvepaletEfter læbestiftet skal du tænke på neglelaket. De to skal være i en skygge. Her har vi overraskelse for dig! Som sommer type har du faktisk lov til at bære alle neglelakfarver. Men hvis du traditionelt kombinerer dem med læbestift, skal du vælge flotte farver igen. En kølig gammel pink eller en lyserødt look ser meget godt ud på dine negle. Hvis du vil følge vores tip til en rød læbestift, er de blå-røde og rosentoner perfekte. Undgå klare og frostige farver.

Summer Type Evening Make Up

Sommer type Everyday makeup

Sommer type Elegant

Sommertype make-up tips

Sommertype ideer til make-up

Sommer type grøn

Sommer type make-up ideer

Sommertype Gør blå øjne op

Summer type make up tips

Sommer type øjne pink

Sommer type make-up

Sommertype make-up tips til øjne

Sommertype udgør ideer

Sommertype make-up tips

Sommer type Sort makeup

Sommertype tips

Sommer type lilla

Sommer type lilla til grønne øjne

Sommer type Sort make-up

Sommer type Jessica Alba

Sommer type Jennifer Anniston

Sommer type Sarah Jessica Parker

Sommer type øjenskygge

Sommer type øjenskygge farver

Sommer type øjenskygge ide

Sommer type øjenskygge stærk

Sommer type Lilla skygge

Sommer type Lilla læbestift

Sommer type rød læbestift

Sommer type make-up

Sommer type negle design

Sommer type neglelak

Sommertype Professionel

Sommertype Jessica Parker

Sommer type make-up farver

Sommertype udgør ideer

Sommer type farve

sommer type-tendenser

Sommer type farvetype


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: