Φωτισμός καθρέφτη στο μπάνιο – 45 εμπνευσμένα παραδείγματα

Ο καθρέφτης φωτισμού στο μπάνιο δεν είναι μόνο μια ενδιαφέρουσα προφορά στο εσωτερικό. Ακριβώς στο μπάνιο χρειάζεστε αρκετό ισχυρό φως, έτσι ώστε η καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος να μην αποτελεί πρόβλημα. Οι καθρέφτες με ενσωματωμένο φωτισμό είναι εξαιρετικά σύγχρονοι και θα δώσουν στο μπάνιο σας μια λαμπερή ατμόσφαιρα. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας για επιτυχημένο φωτισμό καθρέφτη!

Ο ρόλος του φωτισμού καθρέφτη στο μπάνιο

Καθρέφτης φωτισμού μπάνιοΦωτισμός καθρέφτη στο μπάνιοφωτιζόμενο καθρέφτη μπάνιου

δύο φωτιστικά καθρέφτες μπάνιο

Φωτισμός καθρέφτη μπάνιουΚαθρέπτης μπάνιου με ενσωματωμένο φωτισμό

Καμπύλη καθρέφτη με μπάνιο φωτισμού

Καθρέφτης μπάνιου με φωτισμό

Σε πολλά μπάνια, το μόνο ελαφρύ σώμα είναι ένα κεντρικό φως οροφής. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μερικές φορές ενοχλητικές σκιές ρίχνονται στο πρόσωπο, γεγονός που καθιστά πολύ πιο δύσκολη τις καθημερινές δραστηριότητες, όπως μακιγιάζ, σκασίματα φρυδιών ή ξυρίσματος. Για να αποφύγετε αυτό, χρειάζεστε έναν επιτυχημένο φωτισμό καθρέφτη στο μπάνιο. Εξασφαλίζει ότι το πρόσωπό σας φωτίζεται όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα και χωρίς σκιές και επιτρέπει όλες τις δραστηριότητες για τις οποίες απαιτείται καλή ορατότητα.

Το σωστό φως για τον καθρέφτη του μπάνιου

ενσωματωμένο φωτισμό καθρέφτη μπάνιο

πρωτότυπο φωτιζόμενο καθρέφτη μπάνιου

Καθρέφτης φωτισμού μπάνιο

Το δημιουργικό μπάνιο σχεδιάζει δύο φωτιζόμενους καθρέφτες

Φωτισμός καθρέφτη με λαμπτήρα τοίχου

ενσωματωμένο καθρέφτη μπάνιου φωτισμού

Sconces φωτισμό καθρέφτη στο μπάνιο

Φωτισμός του καθρέφτη του μπάνιου

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φωτισμού καθρέφτη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μπάνιο. Για παράδειγμα, συνιστούμε τον φωτισμό των οδηγήσεων, ο οποίος δεν είναι μόνο πραγματικά μοντέρνος, αλλά χαρακτηρίζεται επίσης από την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την αντοχή του. Μια καλή εναλλακτική λύση είναι και οι λάμπες αλογόνου, καθώς προσφέρουν μια βέλτιστη απόδοση χρώματος και κάνουν την επιδερμίδα φυσική. Όταν επιλέγετε καθρέφτες με ενσωματωμένο φωτισμό, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το φως είναι αρκετά φωτεινό - στο μπάνιο, δεν χρειάζονται ελαφρύ φωτισμό, όπως η περίπτωση στην κρεβατοκάμαρα. Και όταν πρόκειται για το χρώμα του φωτός, η ζεστή λευκή είναι η καλύτερη επιλογή.

Ενσωματωμένα φωτιστικά ή φώτα τοίχου;

Φωτισμός καθρέπτη λαμπτήρα αλογόνου

Αλογόνου φωτισμού καθρέφτη μπάνιου

Καθρέφτης μπάνιου με φωτισμό LED

LED φωτισμό καθρέφτη μπάνιου

Φωτιστικά τοίχου φωτισμό μπάνιο

Καθρέπτης μπάνιου με λαμπτήρα τοίχου

μεγάλο καθρέφτη μπάνιου με ενσωματωμένο φωτισμό

μοντέρνο καθρέφτη μπάνιου με ενσωματωμένο φωτισμό

Φωτισμός καθρέφτη στο μπάνιο

ενσωματωμένο φωτισμό καθρέφτη

μεγάλο φωτισμένο καθρέφτη

Όταν πρόκειται για φωτισμό καθρέφτη, έχετε δύο επιλογές - αγοράστε έναν καθρέφτη που υποστηρίζει ήδη τον φωτισμό ή επιλέξτε έναν συνδυασμό καθρεπτών και αντίστοιχων φώτων. Και ποια επιλογή είναι καλύτερη; Οι καθρέφτες με ενσωματωμένο φωτισμό είναι πιο συμπαγείς επειδή καταναλώνουν λιγότερο χώρο, αλλά η φωτεινότητα τους μπορεί μερικές φορές να είναι ανεπαρκής. Εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ξεχωριστά καθρέφτες και φώτα, χρειάζεστε περισσότερο χώρο, αλλά μπορείτε να ορίσετε όμορφες προκλήσεις με τα φώτα καθρέφτη και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ φωτεινότερα από τα ενσωματωμένα φώτα. Για τα μικρά μπάνια, μια καμπίνα με καθρέφτες με φωτισμό LED είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Βρίσκοντας την ιδανική θέση

Μπάνιο φωτισμού καθρέφτη

Καθρέπτης με φωτισμό LED

Καθρέπτης με ενσωματωμένο φωτισμό

Καθρέπτης με μπάνιο φωτισμού

Σχεδιασμός μπάνιου καθρέφτη φωτισμού

Καθρέπτης μπάνιου με ενσωματωμένο φωτισμό

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρείτε την ιδανική θέση για τον καθρέφτη φωτισμό. Μπορείτε να επιλέξετε το στρογγυλό φωτισμό, όπως είναι στο σαλόνι του καλλιτέχνη ή τοποθετήστε τα φώτα οριζόντια στον καθρέφτη του μπάνιου. Θα ήταν επίσης μια λειτουργική λύση αν τα φώτα είναι τοποθετημένα δεξιά και αριστερά του καθρέφτη, καθώς και εάν έχουν συνδεθεί απευθείας στην ανώτερη άκρη του. Το πιο σημαντικό είναι να φωτίζετε ομοιόμορφα την επιφάνεια του καθρέφτη, ποτέ μόνο από τη μία πλευρά. Δεν συνιστάται να λάμπει ο καθρέφτης, γιατί μπορεί να προκαλέσει πόνο στο μάτι. Κρεμάστε ένα φως οροφής πάνω από αυτό δεν είναι επίσης μια καλή λύση επειδή σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερα και η απόδοση χρώματος δεν είναι καλή.

Προσδιορίστε το κατάλληλο ύψος

πρωτότυπο φωτισμό καθρέφτη

Καθρέφτης φωτισμού μπάνιο

Παγκόσμιος φωτισμός καθρέφτη στο μπάνιο

Μπάνιο καθρέφτη ιδέες φωτισμού και εμπνεύσεις

Απλίκες ως καθρέφτη φωτισμού μπάνιο

Μπάνιο καθρέφτη ιδέες φωτισμού και εμπνεύσεις

Σχεδιασμός μπάνιου καθρέφτη φωτισμού

Όταν πρόκειται για επιτυχημένο φωτισμό καθρέφτη, το ύψος του ελαφρού σώματος είναι επίσης σημαντικό. Εξαρτάται από την ανάπτυξή σας. Αν τα φώτα είναι τοποθετημένα προς τα δεξιά και προς τα αριστερά του καθρέφτη, το κέντρο τους θα πρέπει να είναι καλά στο επίπεδο των ματιών. Ένα ελαφρύ σώμα που βρίσκεται πάνω από τον καθρέφτη πρέπει να τοποθετηθεί περίπου 10 εκατοστά πάνω από το κεφάλι σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο φωτισμός θα ήταν ευχάριστος κάνοντας το πρόσωπό σας φυσικό.

Σημαντικό: προστασία από την υγρασία

φωτισμένο μπάνιο καθρέφτη

Φωτισμός καθρέφτη μπάνιου

ενσωματωμένο καθρέφτη μπάνιου φωτισμού

φωτισμένο καθρέφτη

Καθρέφτης καθρέφτη με ενσωματωμένο μπάνιο φωτισμού

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ελέγξετε αν ο επιλεγμένος φωτισμός καθρέφτη για το μπάνιο είναι επαρκώς προστατευμένος από την υγρασία. Στην ιδανική περίπτωση, τα φώτα πρέπει να αφαιρεθούν από το ντους ή τη μπανιέρα αρκετά. Ωστόσο, αν αυτό δεν είναι δυνατό, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στο είδος του φωτιστικού - αν είναι πιο κοντά από 60 εκατοστά και κάτω από ένα ύψος 2,5 μέτρων από την άκρη του λουτρού ή του ντους, χρειάζεστε προστασία IP44. Φυσικά, θα βρουν στην περιγραφή κάθε λαμπτήρα λεπτομερείς πληροφορίες γι 'αυτό.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 89 = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: