Το νέο σας έργο Σαββατοκύριακου: οικοδομήστε έναν καναπέ παλέτας εσείς!

Έπιπλα από παλέτες είναι τώρα πλήρως «σε», έτσι ώστε να προσφέρουμε ένα νέο και συναρπαστικό έργο για το Σαββατοκύριακο - για να οικοδομήσουμε ένα ίδιο κρεβάτι παλέτα! Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά - αλλά δεν χρειάζεται «ειδική» δεξιότητες χειροτεχνίας, το πιο σημαντικό είναι η δική του ευχαρίστηση και τη δημιουργικότητα. Επειδή σίγουρα αξίζει ένα καναπέ Ευρωπαϊκές παλέτες για την κατασκευή - αυτό το είδος των επίπλων δεν είναι μόνο άνετο και εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, αντί των δαπανών σε ένα κατάστημα επίπλων. Διαβάστε λοιπόν τον εύκολο οδηγό μας και διασκεδάστε με το mastering!

Κατασκευάστε τον εαυτό σας ένα καναπέ παλέτας: τα απαραίτητα υλικά

πανέμορφο καναπέ παλέτας για δύο άτομαμοντέρνο καναπέ παλέτας βαμμένο μαύροΚαναπές παλετών και τραπέζι καφέ βαμμένο λευκό

Καναπές παλετών Καθιστικό, διακοσμημένο σε παστέλ χρώματα

DIY καναπέ παλέτα μεγάλο και άνετοΚαναπές παλετών πολύχρωμα μαξιλάρια και ταπετσαρία πρωτότυπο

Ο καναπές παλετών είναι επίσης μια τέλεια παραλλαγή για τον κήπο

ενδιαφέρουσα καναπέ παλέτας με μαξιλάρια δερμάτινων καθισμάτων

Παλέτα καναπέ καθιστικό κομψή εμφάνιση

αρχική καναπέ σε ευρωπαλέτες με συρτάρια

Παλέτα καναπέ στον κήπο πανέμορφο βλέμμα

Καναπές παλέτας στον κήπο μαλακό Kiseen ροζ ταπετσαρία

Καναπές παλέτας μακρύς αυτοπεποίθηση τραπεζάκι σαλονιού από παλέτες

Καναπές παλετών που χτίστηκε από μόνη της ζωγραφισμένο πανέμορφο βλέμμα

Καναπές παλέτας ως έμφαση στο σαλόνι σκανδιναβικού στυλ

Ο αυτόνομος καναπές παλετών μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και φυσικά στο μέγεθος του δωματίου. Για την κατασκευή θα χρειαστείτε μόνο μερικά υλικά: 9-10 παλέτες (το ποσό είναι πραγματικά ανάλογα με το επιθυμητό μέγεθος του καναπέ), καρφιά ή βίδες, γυαλόχαρτο - τραχύ και πρόστιμο, βερνίκι ξύλου ή λεκέ στο επιθυμητό χρώμα, ένα σφυρί ή κατσαβίδι, ένα μύλο, παλιό σφουγγάρι και ένα ρολό ή βούρτσα βαφής. Πρώτον, είναι σημαντικό να πάρετε τις παλέτες - δεν πρέπει να είναι πολύ παλιές και σε καλή κατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι παλέτες unterschiden των μονόδρομο παλέτες - είναι πολύ πιο σταθερά και το κόστος τουλάχιστον 10 ευρώ ανά τεμάχιο, ενώ οι μονόδρομες παλέτες συχνά διανέμονται δωρεάν στο μανάβικο ή τα καταστήματα υλικού. Ευρωπαϊκές παλέτες μπορείτε να βρείτε φτηνές στις αγγελίες ή ακόμα και αναδιοργάνωση στο Amazon. Και αν είστε τυχεροί, μπορείτε να τους πάρετε δωρεάν από μια εταιρεία μεταφορών.

Προετοιμάστε τις ευρωπαλέτες

Ο καναπές παλετών αρχικά ζωγραφίστηκε ροζ

Καναπές παλέτας που κατασκευάστηκε από τον εαυτό της φανταχτερό σχέδιο

Καναπές παλέτας Σαλόνι σκανδιναβικού στυλ

Καναπές παλετών βαμμένα λευκά συρτάρια

Παλέτα καναπέ πανέμορφη ματιά πρωτότυπο ταπετσαρία

Διθέσιος καναπές σε παλέτες Euro αρχική εμφάνιση

μοντέρνο καναπέ παλέτας βαμμένο μαύρο

Καναπές και τραπεζάκι καφέ από ευρωπαϊκές παλέτες δημιουργικές ιδέες DIY

Καναπές παλετών, κατασκευασμένο άνετα από τον εαυτό σας

μακρύ καναπέ παλέτας με γκρι ταπετσαρία

Παλέτα καναπέ στον κήπο πανέμορφο βλέμμα

Καναπές παλετών αρχικά ζωγραφισμένο λευκό

Ο καναπές παλέτας ίδρυσε μοντέρνα εμφάνιση

Ο καναπές παλετών δημιουργεί ελκυστική εμφάνιση

DIY καναπέ παλέτας για δύο άτομα

Όπως προαναφέρθηκε, η οικοδόμηση ενός καναπέ παλέτας δεν είναι δύσκολο έργο. Ένα τέτοιο έπιπλο είναι πραγματικά ανθεκτικό και τέλειο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσουμε καλά τις παλέτες. Για να αποφύγετε τραυματισμό αργότερα, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις παλέτες Euro για προεξέχοντα νύχια ή θρυαλλίδες. Αφού τα αφαιρέσετε, καθαρίστε το ξύλο με το σφουγγάρι και το ζεστό νερό. Αφήστε να στεγνώσει τις παλέτες για μια στιγμή, και να αλέθουν το ξύλο από, γι 'αυτό είναι ιδανική λεία - Zust με το μύλο, στη συνέχεια, με το τραχύ και schlieβlich με λεπτό γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια το ξύλο είναι βαμμένο ή βαμμένο - ανάλογα με τις προσωπικές σας ευχές. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφανές ή διαφανές βερνίκι για το σκοπό αυτό, το έντονο χρώμα θα δώσει τον καναπέ, αλλά μια χαρούμενη και ελκυστική εμφάνιση. Αφήστε το χρώμα ή το χρώμα να στεγνώσει πολύ καλά στον αέρα - το οποίο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία ημέρα.

Δημιουργία ενός καναπέ παλέτας - οδηγίες

Οδηγίες κατασκευής καναπέδων παλετών

Δημιουργήστε έναν καναπέ παλέτας για να έχετε τα απαραίτητα υλικά

Δημιουργήστε έναν καναπέ παλέτας για να πάρετε τα υλικά

Δημιουργήστε έναν καναπέ παλέτας, οργανώστε τις ευρωπαλέτες

Καναπές παλέτας για την κατασκευή του πλαισίου

Κατασκευάζοντας έναν καναπέ παλέτας που βιδώνει τις ευρωπαλέτες

Οδηγίες για εικόνα Δημιουργία ενός καναπέ παλέτας

Καναπές παλέτας οικοδομήσουν οδηγίες DIY δημιουργικές ιδέες

αυτόνομο καναπέ παλέτας

Καναπές από μαλακή ταπετσαρία από μαλακή επένδυση

Η σωστή διάταξη των παλετών είναι το επόμενο βήμα. Ανάλογα με το επιθυμητό μέγεθος του καναπέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το πλάτος των παλέτες ως κάθισμα ή να κάνετε το κρεβάτι είναι λίγο μικρότερο από το διαχωρισμό των κάτω μέρη των παλετών και αποδίδουν πρόσθεσε στη συνέχεια. Αλλά αυτό είναι λίγο πιο περίπλοκο, έτσι μπορεί να χρειαστεί βοήθεια με αυτό. Αφού καθορίσετε το μέγεθος του καθίσματος, ρυθμίστε τις παλέτες. Για να φτιάξετε έναν γωνιακό καναπέ, τοποθετήστε δύο ευρωπαλέτες το ένα δίπλα στο άλλο στις μακρές πλευρές τους και το τρίτο - κάτω από το δεξί περιτύλιγμα. Για να φτάσετε σε καλό ύψος, τοποθετήστε τρεις ή έξι σε αυτές τις τρεις παλέτες - ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Αφού είστε ικανοποιημένοι με το σχήμα και το ύψος του καναπέ, βιδώστε ή καρφώστε τις ευρωπαλέτες μαζί ώστε η όλη κατασκευή να γίνει σταθερή. Για περισσότερη σταθερότητα, συνδέστε αρκετές σανίδες κατάλληλου μεγέθους στο κάθισμα. Τέλος, θα πρέπει να ελέγξετε αν η βαφή ή το βερνίκι εξακολουθούν να φαίνονται ωραίες - μερικές φορές απαιτείται ξανά βαφή ή επικάλυψη. Για τον νέο καναπέ σας για παλέτες, μπορείτε ακόμα να κάνετε υποβραχιόνια από άλλες τρεις παλέτες. Στρέφονται σε όρθια θέση και τοποθετούνται κατά μήκος κατά το ανώτερο άκρο του καθίσματος και στερεώνονται σταθερά με καρφιά ή βίδες.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 + = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: