12 креативни идеи за легло на DIY!

В леглото за вкъщи можете наистина да спите много комфортно! Това ви ли е невъзможно? Не вярвате в него? Ще ви покажем някои творчески идеи за самостоятелно построени легла и ще даде полезни съвети, които да направят леглото ви индивидуално и уникално!

Уютно и уютно с легло с DIY

Дий легло пъстроцветноКолко голяма би трябвало да е леглото за дома?

изпратеноголямо легло

голямо легло

Преди да помислите за необходимите материали, първо трябва да помислите колко голяма би трябвало да е леглото за вкъщи. Разбира се, това трябва да е размерът на стаята и да не надвишава. За тази цел трябва също да вземете предвид Matrazengröße: Често използваните матраци са с размери 80 x 200 cm или 120 x 200 cm.

Завършете структурата на леглото

DIY легло дизайн себе сидървено легло

дървено легло

Имате възможност да изградите структурата на леглата от многобройни материали. По принцип дървото е най-препоръчителната, защото може да се справи добре. Разбира се, ако сте креативни, надарени и ръчно изпратени, можете сами да проектирате рамката за леглото за сайте. Днес s.g. Шперплат, особено популярен и признат в такива конструкции.

Легло с палети също е евтина идея!

палета за легло

палета за легло

палета за легло

бяло

 бяло

Уютно легло уютно

Подробни инструкции можете да намерите тук. Структурата на леглата също може да бъде направена от палети - това е наистина просто и евтино! При проектирането на леглото за палети вече не можете да използвате рамката на леглото, защото са добре вентилирани поради дупките в долната част на дървото. Инструкциите за проектиране са прости и интересни: съответните палети, подредени според това колко искате леглото да бъде високо и след това болтовете заедно. Тъй като матракът е точно така на палетите, това трябва да е наистина удобно, защото палетите нямат стоманен матрак.

Освежете апартамента

Дий легло пъстроцветно

бяло

дий леглото червено

зеленото легло

зеленото легло

колоездене легло колоритен

Уютно легло уютно

Искате просто да опресните апартамента си и да дадете на старото легло нов външен вид? Само за известно време живописта е достатъчна, за да превърне старото легло в иновативно произведение на изкуството. Ако сте проектирали сами леглото, трябва да омазните малко дървото. По този начин леглото ви ще изглежда ефективно и със сигурност ще продължи по-дълго. Декорациите върху новото украсено легло, разбира се, никога не са излишни - можете да украсите според стила на Вашия дом!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: